Open Bedrijven Dag 2022

Gepubliceerd: maandag 29 augustus 2022 07:58

Wij doen mee!

Op zondag 2 oktober 2022 kan je bij WEB terecht voor Open Bedrijven Dag 2022!

Ontdek de werking van WEB, Blenders, Natuurwerk, I-Diverso, Kringwinkel en nog anderen tijdens een bezoekje achter de schermen van zowel onze bureaus als onze werkvloeren. De rode draad van de dag is Playfulness of al spelend leren, en dat voor zowel jong als oud. Ook de hongerigen & dorstigen worden niet vergeten, er zal een tent opgesteld staan voor een natje en een droogje!

Onze Kringwinkel van Turnhout zal ook gewoon geopend zijn. Ons geefpunt niet. Het is dus niet mogelijk om goederen te komen schenken. Om Open Bedrijven Dag 2022 te kunnen voorbereiden, zal onze Kringwinkel (& geefpunt) op zaterdag 1/10 al sluiten om 15u30 ipv om 16u30. Bedankt voor uw begrip!

Wanneer?

Open Bedrijven Dag 2022 vindt plaats op 2/10/22 van 10u tot 17u.

Bereikbaarheid

Adres: Steenweg op Tielen 70, 2300 Turnhout.

Omdat het momenteel nog wegenwerken zijn, vragen wij om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Het kruispunt aan de Steenweg op Tielen met de Everdongenlaan en de Tieblokkenlaan is nog steeds afgesloten!

  • Bezoekers komende van de Ring over de Steenweg op Tielen gebruiken de normale ingang van WEB. De parking bevindt zich achteraan links.
  • Bezoekers komende van andere richtingen (Everdongenlaan, Tieblokkenlaan, Steenweg op Tielen (kant van autobaan)): gebruiken onze tijdelijke parking achteraan Avery Dennison (Tieblokkenlaan 1). Deze parking ligt recht tegenover onze organisatie. Opgelet: gelieve niet te roken op de parking!

Kringwinkel Hoogstraten

Ook onze nieuwe Kringwinkel in Hoogstraten opent haar deuren voor Open Bedrijven Dag 2022. Heb je nog unieke spullen of schatten op zolder die je wil laten taxeren, kom dan naar deze Kringwinkel. Niemand minder dan Marcel Brouwer zal er zijn deskundig oog op laten vallen om de goederen naar waarde te schatten.

Praktisch

Onze Kringwinkel zal geopend zijn tussen 10.00u en 17.00u. U kunt zich inschrijven voor de taxatie in 1 tijdsblok van 10 minuten. Maximaal 1 voorwerp per persoon. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via deze link. Graag minimaal een kwartier op voorhand aanwezig.

Ons geefpunt is die dag niet geopend. Het is dus niet mogelijk om goederen te komen schenken. Om Open Bedrijven Dag 2022 te kunnen voorbereiden, zal onze Kringwinkel (& geefpunt) op zaterdag 1/10 al sluiten om 15u30 ipv om 16u30. Bedankt voor uw begrip!

Tot dan!