Boek 'Kennismaking met Odoo'

Bestel nu je ‘Kennismaking met Odoo’

Naast het klassieke virtuele kantoor biedt CeBes ook de optie om CRM en e-commerce te integreren in de scenario’s. In dat geval maken we gebruik van het gratis open source CRM-programma Odoo. Deze software wordt in de realiteit gebruikt door honderden bedrijven. Het leren werken met Odoo vormt voor de leerlingen een verrijkende ervaring die hun optimaal voorbereidt op de arbeidsmarkt. CeBes ontwikkelde het boek ‘Kennismaking met Odoo’. Je kan dit boek hier bestellen.

Dit zelfstudieboek vormt een perfecte handleiding. Stap voor stap leer je alle handelingen die moeten worden uitgevoerd in de software. Het boek kost 21,95 euro.

Bestel hier het boek ‘Kennismaking met Odoo’

Vul hieronder je gegevens in. Wij contacteren je voor de verdere afhandeling.

Odoo
Verzendadres:

Het werkboek ‘Kennismaking met Odoo – versie 11’ is beschikbaar.

Voor leerkrachten die nog niet met Odoo werkten, organiseren wij in het najaar 2 keer dezelfde opleiding zodat zij vertrouwd geraken met de mogelijkheden die Odoo biedt. Er wordt samen een bedrijf aangemaakt en gedupliceerd. De diverse hoofdstukken van het boek worden diagonaal overlopen. Tijdens de opleiding wordt geen tijd besteed om het volledige aan- en verkoopproces stap voor stap door te nemen vermits dit gedetailleerd wordt uitgelegd in het boek. Er wordt wel dieper ingegaan op de manier hoe leerkrachten die met het boek werken hun lessen kunnen organiseren.

Wanneer: Maandag 8 oktober 2018 – 9.30u – 15.00u of Maandag 5 november 2018 – 9.30u – 15.00u

Waar: vzw WEB – Steenweg op Tielen 70 – 2300 Turnhout – computerlokaal Harten Boer

Prijs: €95,- op BELFIUS IBAN BE74 7895 6974 7807 – BIC GKCCBEBB

Je kan ervoor kiezen om zelf een lunchpakket mee te brengen of in het Eethuis van vzw WEB een broodje te kopen.

Graag inschrijven via deze link.