Voor wie?

Geschikt voor alle middelbare scholen en tweedekansonderwijs in Vlaanderen

Alle middelbare scholen in Vlaanderen kunnen intekenen op ons aanbod voor kantoorsimulatie via fictieve bedrijfjes. Dat geldt zowel voor de studierichtingen ASO, TSO, BSO als het buitengewoon onderwijs en tweedekansonderwijs. Wij passen de complexiteit van de verrichtingen aan volgens het studieniveau.

In heel Vlaanderen

Ons aanbod staat open voor alle Vlaamse middelbare scholen. Onze medewerkers zorgen voor de vereiste interactie vanuit ons kantoor in Geel. Afstand vormt geen enkel probleem aangezien de communicatie met de leerlingen per brief, telefoon of e-mail verloopt.

Welke soorten studierichtingen?

Alle studierichtingen met een groot aandeel economie, kantoor, handel, financiën, boekhouden, informatica,… komen in aanmerking. De school bepaalt of de kantoorsimulatie wordt aangeboden in het vierde, vijfde, zesde of zevende middelbaar.

Afhankelijk van het leerjaar en het studieniveau (ASO, TSO, BSO, buitengewoon onderwijs of tweedekansonderwijs) passen wij de complexiteit van de verrichtingen aan. Op die manier garanderen we een optimale leer- en werkervaring voor elke leerling.

Jaarvullend programma

Wij bieden een jaarvullend programma, waarbij de verschillende interactiemomenten gespreid worden over het schooljaar.

Aansluitend op de leerplannen

Onze kantoorsimulatie past perfect in de officiële leerplannen. Je kan kantoorsimulatie gebruiken voor het GIP-project. Indien gewenst zetelen onze medewerkers in de GIP-jury.

Kantoorsimulatie via CeBes vormt een veilig, eenvoudig en haalbaar alternatief voor de gekende mini-ondernemingen.